miercuri, 1 iunie 2011

E timpul pentru reclame ;)

          De cateva zile circula 2 super reclame pe net...la doua masini electrice, una apartinand Renault, iar cealalta Nissan. Treaba e ca reclamele sunt aproape identice, banuiala mea fiind ca sunt facute de acelasi advertiser, asta probabil datorita faptului ca din 1999 cei doi mari constructori fuzioneaza, situandu-se pe locul 4 mondial la vanzari de masini, primele 3 fiind ocupate de General Motors, Toyota şi Ford.
           
          Haideti sa vedem reclamele impreuna,iar apoi astept comentarii cu pareri legate de cum credeti ca vor evolua pe viitor masinile, motoarele si asa mai departe...




          Sunt buni, nu am ce zice...dar ca iubitor al masinilor pe benzina, caci de cele electrice nu ma apropii deocamdata, ma gandesc eu...daca toate automobilele ar fi electrice, nu cumva am ramane fara curent electric si s-ar putea ca aceste reclame sa fie pe bune :-? :P :)))


          Nu uitati, astept comentarii!!!
          Va salut!

2 comentarii:

  1. acum ceva timp citeam ca din cauza avantului luat de europeni in ceea ce priveste cercetarile in domeniul surselor de energie alternativa, arabii vor ieftini barilul de petrol cu 30% pentru ca interesul lor este sa isi vanda petrolul. asa ca...hai baieti, la mai multe reclame cu masini de jucarie!!! poate vom face si noi plinul cu cativa dolari,ca alte tari :))) (ce frumos visez,nu?:))). la mai multe articole,Edi. respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa scada pretul barilului cu o treime??? cele 7 minuni ale lumii ar fi desfiintate daca s-ar intampla asta :P oricum, cred ca va avea un viitor bun si electricitatea asta,dar deocamdata "we stay on gas" :P ms de incurajari ;)

    RăspundețiȘtergere